Fjordager trak det længste stik i premieren.

image
13. august 2018 kl. 12:48

Fjordager-Tved 3-1 (2-0)

03'   1-0 Kasper Grønning

34’   2-0 Jacob Andersen

81’   3-0 Mads Thomsen

87’   3-1 Martin Pedersen (straffe)

Gult: - Nicolai Garder, Lukas Freno (Tved). Jacob Andersen (Fjordager)

Rødt: -

Tved: Berry – Silas, Michael, Mark, Andersson – Trommer, Magnus P, Ricki, Torben P – Martin P, Freno – Mikkel, Garder, Jimmy.

Man Of The Match: Ricki.

Tiden var kommet til premieren på sæsonen, og det var et spændt Tved mandskab der drog til Fjordager. Et par gode træningskampe gav blod på tanden til mere, men allerede efter 3 minutter kom vi bagud 1-0 i en situation hvor vi ikke fik clearet bolden ordenligt, og derefter kom bolden via Magnus P’s kæbe ned for fødderne af en Fjordager spiller, der satte bolden ind bag Berry. En mavepuster som vi ikke rigtigt fik rystet af os, og som gjorde vi ikke rigtigt fik tingene til at flyde. 2-0 blev det efter en frusterende hændelse, hvor dommeren mente at bolden var igangsat, og et paralyseret Tvedmandskab kunne se til at Fjordager løb uhindret ned og scorede. Det var stillingen ved pausen, hvor ingen af holdene havde formået at tilspille sig chancer, men alligevel var vi bagud med 2-0.

Efter pausen var det et udehold der lagde et større pres, og vi formåede at komme frem til flere skud. Desværre blev de blokeret, og i stedet for kunne Fjordager bringe sig på 3-0, hvor de viste at de på dagen var skarpere end os. Martin P kunne med et par minutter igen reducere på straffe til 3-1, i den sekvens blev Fjordagers målmand skadet, noget tilskuerne lod ham høre for hele vejen op til bænken. Lad os håbe han hurtigt er klar igen.

Anfører Mark Henriksen var efter kampen kort og kontant.

“Dagens indsats var på ingen måde okay, og vi skal arbejde hårdt på i næste uge. Vi leverer ikke sådan når Marslev kommer på besøg lørdag."

Næste kamp er mod Marslev på Tved Stadion. Lørdag den 18. August, kl. 15:00