Menu

Godt spil trods nederlag i pokalen

image Thomas Novak og Tved viste gode takter i tirsdagens pokalopgør imod Krarup/Espe fra Fynsserien
07. juni 2017 kl. 12:54
Tved tabte en velspillet fodboldkamp på Tved Stadion tirsdag aften, da de tog imod Krarup/Espe fra Fynsserien. Det blev dog desværre til et knebet 0-1 nederlag på et mål efter 20 minutters spil...

Tved – Krarup/Epse 0-1 (0-1)

0-1

Tveds hold: Michael Berry, Martin Simon Pedersen, Frederik Strandly, Mark Henriksen, Jonas Rask, Ricki Nguyen, Morten Lynghøj, Joakim Holm, Thomas Novak, Oliver Elnegaard, Kasper Hansen, Casper Garder Hansen, Martin Pedersen og Lucas Freno.

Man-of-the-match: Ricki Nguyen.

”Vi taber 0-1, men jeg synes at vi skal være tilfredse med vores indsats i kampen. Derfor kan vi jo godt være skuffet over resultatet. Vi spiller faktisk en god kamp, hvor vi får erobret bolden langt oppe på deres banehalvdel, men desværre mangler der lige den målgivende aflevering, når vi er i angreb” Udtaler Thomas Novak.

”Generelt er jeg tilfreds med, at vi har rejst os som hold i denne forårssæson. Vores spil er langsomt men sikkert blevet bedre og bundniveauet er blevet højere. I dag viser vi, at vi kan spille op mod hold der placeret højere oppe i rækkerne end vi selv er. Og det finder jeg positivt.” Slutter Novak.

Tved spiller næste gang på hjemmebane imod FC Broby fredag d. 9. juni kl 18:45.

Luk