image
24. april 2018 kl. 10:30
Lige ved og næsten igen, igen, da Tved tabte knebent til S.F.B

SFB-Tved 2-1 (2-1)

23'    1-0 Magnus Schou Jørgensen

33’   2-0 Simon B. Christensen

38’   2-1 Martin Pedersen

Gult: - Kasper Hansen. Tved. Simon B. Christensen. Kujtim Rexha. SFB

Rødt: -

Dommer: Ardo

Tved:  Berry – Silas, Michael, Mark, Andersson – N. Garder, Trommer, Ricki, Kasper, Novak – Martin P – Oliver, Mikkel, Rask

Man Of The Match: Martin P

Det længe ventet lokalbrag mod SFB var flyttet til det legendariske Høje Bøge, og solen var blevet fremme til de knap 350 fremmødte, (en hel del af dem for at støtte udeholdet). De var vidne til et Tvedhold der gik koncentreret og aggressivt til værks. Dette resulterede i flere farlige forsøg ned mod SFB målet. Vi sidder derfor efter de første 20 minutter med følelsen af at vi kan være med her, og nok bør være kommet foran. Vi ved hvor de hvide gerne vil ramme os, og efter 23 min sker det som ikke må ske, et veltimet indlæg kommer Magnus Schou først på, og bringer med hovedet SFB foran. En spand kold vand i hovedet på de blå, da vi til trods for at de er mest på bolden, har været klar farligst. Endnu en spand koldt vand kom 10 minutter efter, da vi er en mand i undertal. Endnu en bold bliver lagt ind bagerst i feltet, hvor Simon B. Christensen får sidste fod på bolden, og så er vi bagud 2-0. Ond er ved at blive værre da vi bliver udspillet ved baglinjen, og en bold kommer bagud i feltet. Kun en sublim fodparade fra Berry holder os inde i kampen. Tilbage i kampen kommer vi dog, da målscorer Simon B. må ud 10 min. Det straffer vi prompte, da Novak sender et indlæg mod bagerste stolpe, og her hænger Martin P klar, og dirigerer bolden ind i det tomme mål. Vi kunne derfor gå til pausen bagud 2-1, og se tilbage på en halvleg hvor SFB havde bolden mest og havde været mere skarpe end os.

Pauseteen blev drukket, og vi blev enige om at holde fast i konceptet, men at møde dem tidligere end de første 45 minutter. Det gjorde at anden halvleg blev en helt lige affære med store chancer i begge ender. Den største står hjemmeholdets Magnus Schou for. Tænker han nok stadig står i målet på Høje Bøge og kigger efter hvordan han kunne undgå af score på den. Dog stor cadeau til Berry efter hans rundskæv ikke at give op, og derved er nå tilbage og redde den. Mod slutningen af kampen kastede vi Mark frem, hvilket skabte muligheder i begge ender. Men desværre for os, så ville bolden ikke i mål, og slutresultatet endte med en 2-1 sejr til hjemmeholdet. En kamp drengene kan være stolte af. Og selv om det ikke blev til point i dag, så kan alle mand i blå trøjer hæve brystkassen og vide at vi kæmpede bravt som et hold, lige fra nr.1 til 17, hvilket gjorde træner for SFB Jesper Jensen meget nervøs mod slutningen af kampen. En kamp der havde alt det et lokalopgør skal have, ja lige på nær en Tvedsejr.

Tveds man of match Martin P udtalte efter kampen. “Jeg føler vi havde fortjent det ene point, og kampen kunne med de store chancer til begge hold nemt have endt 6-6. “Cadeau til de to målmænd”. “Mit mål er vel som at se Drogba på toppen i Chelsea, så det er jeg meget tilfreds med”

Næste kamp er mod Nyborg på Tved Stadion på fredag den 27. April, kl. 11:00.