image
24. april 2018 kl. 10:18
Tved vandt et jævnbyrdigt opgør imod FC Broby

Tved - FC Broby 3-1 (1-1)

11'    0-1 Jesper Stork Hansen

15’    1-1 Nicolai Garder (Assist: Martin Pedersen)

52’    2-1 Nicolai Garder (Assist: Kasper Hansen)

90`    3-1 Magnus Trommer

Gult: - 2 ukendte spillere

Rødt: -

Dommer: Jacob Ledel Gerner-Rasmussen (God præstation)

Kampens spiller: Kasper Hansen

Tved: (4:4:2) Berry– Andersson, Michael, Mark, Novak– Ricki, Oliver, Trommer, Martin P, Garder, Kasper – Freno, Silas,

I en jævnbyrdig kamp, hvor det taktiske og fysisk stærke hold fra Broby gæstede blev det som forventet en svær opgave Tved BK skulle løse. I første halvleg kunne Tved være kommet bagud allerede i første minut efter en kæmpe afbrænder fra Broby`s angriber, der foran åbent mål headede ved siden af. Tved tabte lidt for mange nærkampe, og havde svært ved at finde hinanden i pasningsspillet, men holdt dog fast igennem duelspillet, og pludselig opstår der en friløber til Garder, som afslutter og scorer i sin anden kamp for Tved BK. I 2.halvleg brugte Tved mere bredde i opbygningsspillet, og fik sig langsomt kæmpet sig nærmere en scoring, og den kom endnu en gang fra unge Garder der fik sneget den ind efter en afslutning. Efter dette bølgede kampen frem og tilbage, men kampens bedste spiller Kasper Hansen stoppede i samarbejde med en ihærdig Ricki alle forsøg fra FC Broby. Mod kampens slutning tog Tved over og vandt fortjent. Efter to gule kort til Broby valgte Trommer at tage sagen i egne hænder og når han sparker til en bold ligner det et hestespark, hvor bolden kommer flyvende som et projektil uden for feltet og uden at målmanden når at reagere. Et flot mål der sikrede Tved endnu en sejr, og er nu ubesejrede i de seneste 8 turneringskampe med to uafgjorte og seks sejre, så stemningen er god før vi skal gæste Høje Bøge Stadion imod lokalrivalerne SFB på førstepladsen med de imponerende +61 i målscore.

Næste kamp er mod SFB på Fynske Bank Arena Høje Bøge Stadion søndag den 22. april, kl. 11:00.