Menu

Serie 2 fik 3 point mod lokalrivalerne fra SFB

image Tveds assistent træner stod for en af dagen scoringer, desværre bare i eget net!
14. september 2017 kl. 17:16

Tved Boldklub har fået sig en snak med med assistent træner Thomas Novak oven på 2-3 sejren mod SFB:

Tveds Serie 2 mandskab var på besøg hos de hvide fra Svendborg søndag.
kampen startede noget afventende fra begge hold, da der var spillet 15 min får en SFB spiller direkte rødt for en lidt for vild tackling på Søren Trochmann. og herefter stod der Tved på meget af spillet. Vi får da også bragt os foran på mål af Jacob Kjær. Herefter var det som om vi åbnede mere op og skabte den ene store chance efter den anden. både Jacob Kjær og Nicolaj Garder havde mulighederne til og score til 2 og 3-0. Det forblev ved 1-0 ved halvleg.
I pausen får vi snakket om, at vi skal spille hurtigere og forblive tålmodige i vores opbyggende spil.
Vi kommer ud til 2 halvleg ligesom vi sluttede 1. sætter os på spillet og for nogle chancer. Men det er først da Mads Theilsø kommer ind, vi får scoret på hans 1.berøring. Han sætter flot bolden ind bag svendborgs målmand, hvor han herefter må lade sig udskifte med en ledbånds skade.
herefter bølger det lidt frem og tilbage. ind til Nicolaj Garder kommer igennem og bliver fældet i feltet. Kølig som Nicolaj er sætter han selv bolden ind i netmaskerne.
Så var det som om vi gik i baglås. vi begyndte og losse bolden frem, hvilket resulterede i at Svendborg fik scoret til 1-3. Igen begyndte vi og vakle endnu mere end før, der var ikke rigtigt noget der hang sammen.
De fik mange dumme dødbolde, hvilket de også fik scoret på. De får et indkast nede ved feltet som bliver sendt ind, Thomas Novak kommer højst men får dog headede den forkerte vej og bolden går i mål.

Nu var vi bange for vi ville smide det hele. SFB pressede på og fik da også nogle chancer for og udligne. men vi holde skansen. og tog en Tved sejr med hjem på 3-2.

Thomas Novak tilføjer til sine udtagelser:

Jeg syntes vi får gjort tingene lidt for spændende til sidst, hvilket jeg selvfølgelig selv var med til. men set over hele kampen syntes jeg det er fortjent vi vinder. Vi skaber mest og har selvfølgelig også bolden mest (qua deres røde kort) er meget tilfreds med den tålmodighed vi har i det opbyggende spil og de chancer vi kommer frem til. Vi skal bare blive bedre til og putte dem ind. en god kamp af alle mand som bød ind med det de kunne. dog var Torben P outstanding og fik selvfølgelig stemmerne for kampens spiller.