Serie 2 løb med alle 3 point i Lokalopgør mod ØFF

image
25. september 2017 kl. 17:25

Der var dømt lokalopgør fredag aften i Brændeskov, hvor vores serie 2 mandskab mødte Øernes.

Her er Thomas Novaks syn på kampen:

Kampen startede med Tved dominans og vi får da også bragt os i front efter 17 min, på mål af Nicolaj Garder på straffe.
Herefter bølger kampen lidt frem og tilbage, vi går lidt ned i kadence hvilket bringer ØFF længere frem. stillingen holder til pausen.

I pausen snakker vi om og få det spil frem som vi havde spillet i første halvdel af 1. halvleg. Samtidig skulle vi være stærkere foran kassen.

Drengene tog det til sig. for 1 minut var spillet også gjorde Nicolaj Garder det til 2-0.
Herefter gik vi igen ned i tempo og overlod spillet til ØFF, efter 69 minutter får deres angriber bolden og ligger den køligt over i det lange hjørne til 2-1. vi blev lidt chokeret, minuttet efter dukker deres anden angriber op og gør det til 2-2.
Vi vågner lidt op igen og 2 minutter efter får vi et frispark ved feltbuen, Haris Bliver sat til og sparke og det blev omsat til et mål.  ØFF pressede på og får da også skabt nogle chancer som vores forsvar og Claus Viggo i målet flot får afværget.
3 minutter før tid får vi en friløber som Haris flot ligger ind bag ØFF målmanden til slut stilling 4-2.

Novak Siger efter kampen:
Jeg syntes drengene gør det super inde på banen. De holder sig til det vi havde aftalt før kampen til punkt og prikke. Selvom de kommer på 2-2, så bliver de ved, ja selv Haris begyndte og løbe retur.
Jeg syntes samtidig det er på sin plads og rose to mennesker som var nogle af arkitekterne bag denne sejr.  Julian Johnson og Nicolaj Garder.  I Julian kan man nærmest kun forvente en indsats af i hver kamp. Men at manden løber, løber og løber. Manden er 40+, at han er i stand til og løbe sig meget og være overalt, det har jeg stor respekt for.  Nicolaj Garder er 16 år. At han i en så ung alder brager mål ind på stribe, det er bare klasse. Når man står og kigger udefra, så ligner han en spiller der har spillet senior bold i flere år, også er han bare iskold foran kassen. Stor respekt fra min side.