Serie 2 spillede uafgjort mod effektive Årslev

image
21. september 2017 kl. 12:10
Trods flot spil og 2 scoringer, måtte pointene deles med gæsterne

Søndag formiddag gæstede Årslev Tved Stadion.

Der blev spillet flot fodbold fra værternes side, men endte kun med en uafgjort.
Kampen startede med at vi sad solidt på spillet. Vi får da også nogle kæmpe chancer, Torben P der egentlig scorer,
men dommeren dømmer ikke mål!?!?
Vi fortsatte med og køre på, men fik dog en våd klud i hovedet da Årslev scorer. Vi fortsatte med og køre på, Og får udlignet stort set lige efter på mål af Nicolaj Gaarder.

I halvlegen får vi snakket om, at vi skal blive ved med og spille bold for så kom chancerne. det gjorde vi, Haris har bolden omkring trænerboksen og finder flot Nicolaj Gaarder ved bagstolpen også stod den 2-1 til os.
Herefter har vi også nogle chancer for og komme på 3-1, men udnytter dem ikke.
Årslev kommer tilbage på 2-2 hvor vi prøver og ligge et pres til sidst. Det lykkedes ikke, til sidst fik John Ullemose skrabet et gult kort til sig. Oveni hatten nåede Andreas Rosager også lige og få et kort, denne gang dog rødt, vi afventer og ser hvad han får af karantæne.

Thomas Novak udtaler efter kampen: Jeg syntes vi spiller en rigtigt god 1. halvleg, vi får skabt den ene store chance efter den anden. Samtidig med det så sidder vi tungt på spillet. Det var en fornøjelse og se på. 2 halvleg falder vi lidt i kadence, hvilket betyder vi begynder og spille mere på lange bolde. Det udnytter Årslev godt og får scoret deres sidste mål til 2-2. En lille lærestreg til drengene på, at hvis man ikke udnytter sine momenter i kampen så kan det blive dyrt.