Tved: (4-2-3-1) Lars J, Trochmann, Rosager, Halkjær, Mark F (Spitfire), Jonas, Malik, Mads, Rida,
Emil, Bana, Oliver.

Man Of The Match: Hele 3 spillere gjorde sig positiv bemærket i dagens kamp: Lars J, Trochmann, Rida

Tved blev fra start af sat under pres af et meget offensivt SFF hold, og måtte i de 10 min se SFF
komme foran efter et mål på straffe, som blev begået af forsvarsspilleren Rosager. Tved havde
svært ved at finde en rytme i spillet og kunne ikke holde bolden i egen række i længere tid af
gangen, hvilket gav SFF mange omstillinger, hvor de i numerisk overtal kom frem til mange
chancer på målet. Det førte til at Tved i det 32 min kom bagud 2-0, og havde det ikke være for Lars
J som holdt Tved godt inde i kampen, med flere pragtredninger i 1. halvleg havde det set nok set
noget anderledes ud.
Tved fortsatte med at arbejde sig ind i kampen. Debutanten Rida havde mange gode aktioner over
på højre kanten, hvor han flere gange afdriblede SFF spillerne. Det frustrerede SFF spilleren
Gustav, som i det 44 min fik det gule kort for gentagende gange at rive Tved spilleren i trøjen.
Den kunst kunne Tveds midtbanespiller Malik også, for blot 1 min efter måtte han også forlade
banen for at hive i trøjen.
2.halvleg
I 2. halvleg var billede det samme, Tved havde svært ved at finde hinanden på banen og i 51 blev
det til 3-0. Derefter kom Tved spilerne ind i en god periode. Spillerne bevægede sig mere for
hinanden, hvilket åbnede op i SFF defensiven, og efter et fremragende kombinationsspil på
venstrekanten, vendes spillet over på modsatte kant, med en millimeterpræcis diagonalbold over til
højre backen Mark F ”Spitfire” som i løb tæmmede bolden med brystet og mere eller mindre fik
kontrol over bolden og sendte bolden ud over baglinjen.
Desværre for Tved, vendte billede igen, og SFF kunne efter endnu et straffe begået af Rosager
komme på 4-0. og denne gang var der ikke meget at stille op for ”Ros” som fik sit 17 gule i
sæsonen. Minuttet efter kunne SFF score til slutresultatet 5-0.

Næste kamp er søndag d. 03.06 kl.11:00, hvor Tved gæster Tåsinge.