Tved vandt og holdte cleansheet for tredje kamp i træk

image
26. september 2018 kl. 15:43

Tved-Broby 3-0 (1-0)

36’   1-0 Magnus Trommer

82’   2-0 Victor Elnegaard

88’   3-0 Jimmy Huynh

Gult: - Jimmy Huynh

Rødt: -

Dommer: Sebastian Røhling

Tved: Berry – Torben, Michael, Mark, Jimmy – Oliver, Magnus P, Ricki, Bastian – Martin P, Trommer – Andersson, Victor, Mikkel.

Man Of The Match. Berry

Broby var på besøg torsdag aften. Et opgør der på forhånd kunne være med til at definere hvor vi skulle se hen i rækken. En god start af Tved kunne hurtigt have givet pote, da Trommer fik en god mulighed efter 3 min. Men desværre stod træværket i vejen for føringsmålet Derefter blev det en mere jævnbyrdig affære, dog uden Broby blev rigtigt farlige. Derfor var det også fortjent at hjemmeholdet kom foran. Føringsmålet kom efter et hjørnespark fra Bastian. Mark steg op i duel med målmanden, og først kom Torben over andenbolden, inden Trommer fik sidste fod på. En kæmpe forløsning for unge Trommer der kunne sørge for at vi kunne gå til halvleg med en 1-0 føring.

I pausen blev det aftalt at vi skulle ud og fortsætte kontrollen med kampen, men Broby ville det anderledes. De satte os under et godt pres, og vi kunne slet ikke få tingene til af fungere. Nemmere blev det ikke da Jimmy fik et gult kort efter 68 min, en situation han desværre ikke kunne undgå. Udligningen lå derefter i luften, og havde det ikke været for Berry i målet, så var Broby kommet på 2-1. Heldigvis red vi stormen af, og da vi på kanten af feltet fik et frispark, så gik Victor meget determineret til bolden og sparkede den flot direkte i mål. Et flot mål af den hjemvendte angriber. Sidste søm slog Jimmy i, efter en lækker pasning fra Torben højre back. Ikke en køn kamp af hjemmeholdet, men 3 point er 3 point.

Efter kampen fangede vi MOM Michael Berry.

“Sejren i dag er så vigtig. Broby volder os store problemer, så at vi kan stå bagefter med en 3-0 sejr er fantastisk. Jeg er glad for at jeg kunne være med til at give Ricki og Torben 3 point i dag, det har de om nogen fortjent” udtaler en storsmilende Tvedkeeper.

Næste kamp er mod Nyborg på Kunstgræsbanen i Nyborg. Torsdag den 27. September, kl. 19:00