Bliv Medlem

Er du insteresseret i at spille fodbold?

1. Find det hold, der passer til netop din alder. Du finder liste over hold og træningstider under menuen Fodbold.

2. Mød op til træning på det angivne tidspunkt. Vi anbefaler, at du tager kontakt til holdets trænere/Holdledere forinden. Kontaktoplysninger findes også under Fodbold.

3. Træn med og se om fodbold ikke også lige er noget for dig.
    I TBK kan man normalt komme og træne 3-4 gange eller 14 dage uden at være indmeldt.

4. Bliv medlem af Tved Boldklub. Kontingentsatserne er listet nederst på siden her og yderligere beskrevet i menuen "Info om TBK og Kontigent".

Indmeldelse

- Indmeldelse foretages ved at tage kontakt til den træner/holdleder som er tilknyttet din alder.

Hvorfor skal jeg indmeldes?

Deltagelse i kampe:

Det er ikke muligt at deltage i kampe uden at være medlem, da holdkort udfyldes elektronisk, og data trækkes fra medlemsdatabasen "Kluboffice".

Betaling for aktiviteter og udstyr:
De aktiviteter klubben afholder og deltager i koster penge. Selvom store dele af foreningen er baseret på frivilligt arbejde, har Tved Boldklub også udgifter til lønninger. Udstyr og bolde er ej heller gratis.

• Nyt medlem

U  8   = Mikroputpiger
U  6   = Podepiger

Kontingentsatser (½-årlig) Sæson 2016

TBK´s gældende kontingent er følgende for ½årligt kontingent.
Kontingent opkræves August/Januar.

Senior: Ungdom:

Herre -   900 kr.

Damer - 850 kr.

U4 - U6 -           300 kr.

U7 -                  400 kr.

U8 - U9 -           450 kr.

U10 - U12 -       550 kr.

U13 - U14 -       650 kr.

U15 - U17 -       700 kr.

U19 -                800 kr.

• HUSK at du selv er ansvarlig for at betale kontingent. Et "bortkomment" eller "ikke modtaget" girokort er ikke gyldig grund til ikke at betale kontingent!  Det er ikke anderledes her i TBK end når det gælder din egen husleje eller billånet!
  • HUSK at man ikke kan træne eller spille kamp i TBK, hvis man ikke har betalt sit kontingent.
  • HUSK at dit spillercertifikat tilbageholdes, så længe du ikke har meldt dig ud og/eller undlader at betale skyldig kontingent.