Udmeldelse

En gang Tved, altid Tved.... eller?

Vi har gudskelov gode erfaring med, at mange vender tilbage. :-)

Men skulle det utænkelige ske at lysten forsvinder, så skal man huske at melde sig ud af TB. Udmeldelse er nemt og skal altid ske via en mail til kontingent@tvedboldklub.dk Det er den eneste måde en udmeldelse accepteres på.

Husk at manglende udmeldelse medfører fortsat kontingentbetaling og at skyldig kontingent medfører tilbageholdelse af spillercertifikat.

Som medlem af klubben, er det dit eget ansvar at melde dig ud når du ikke spiller mere. Hvis du ikke melder dig ud inden kontingent betalingen, så refunderes pengene ikke, heller ikke hvis du er stoppet med at spille for lang tid siden.

Du får en mail ca. 1 uge inden pengene trækkes og du kan derfor nemt når at reagere. Det er besværligt og tager tid at sende penge retur og da al arbejdskraft er frivillig, refunderes pengene ikke.

Husk, at du altid er velkommen tilbage