Menu

Optakt S.F.B - Tved

image
20. april 2018 kl. 11:05
Lokalbrag tilbage på Høje Bøge

Søndag skal drengene indtage det historiske Fynske Bank Arena Høje Bøge. Der har vel ikke været et større lokalopgør derude siden vores naboer fra Thurø var på besøg. Denne gang skal den blå trøje blafre i vinden. 

 

Hvad kan vi forvente os af Tved i kampen mod SFB?

Et toptændt og fokuseret mandskab, der er klar på at tage udfordringen op. Der er ikke mange uden for bygrænsen i Tved der tror på os, men allerede i det første opgør i efteråret, der viste vi at hvis vi kan spille op til og lidt over vores bedste, så kan vi byde de hvide op. Den kamp i mente, og den gode start vi har fået på foråret, gør at vi tager under bøgene med en plan om at få noget med hjem. Jeg tror på at vi næsten kan få en følelse af hjemmebane, da en talrig og trofast skare forhåbentlig møder op for at støtte os. 

 

Hvad ved du/I om SFB?

Det er rækkens bedste hold af flere grunde. De har fået godt gang i målformen, og med 6-1/6-3/6-0 er de kommet ud i tennisform efter pausen. Det skal vi ændre på søndag. De har mange profiler vi skal være opmærksomme på og godt anført af Anders Stalgaard er de et fortjent tophold. 

 

Hvordan ser truppen ud?

Lukas Freno glider ud og Mikkel Rudbech er tilbage. Ellers er truppen den samme som kørte sejren hjem imod FC Broby. 

 

Truppen:

Michael Berry

Thomas Novak

Mark Henriksen

Michael Holmskov

Nicolai Garder

Kasper Hansen

Martin Pedersen

Ricki Nguyen

Magnus Trommer

Mikkel Rudbech

Oliver Elnegaard

Morten Andersson

Silas Flodin 

Jonas Rask

 

Hvornår spiller I:

Søndag d. 22. April kl 11:00 – På Fynske Bank Arena Høje Bøge Stadion. 

Luk