Tved: Emil - Fay - Trochman - Strandly - Woling - Jones - Anton - Dyhr - Gaarder - Stefan - Kerem

Uds: Malm, Malik og Rosager.

Man Of The Match: Emil (13 stemmer)

Tveds serie 2 mandskab var søndag eftermiddag på besøg i Horne For og møde SFF. På forhånd vidste Drengene godt at det ville blive en svær kamp, og en fight uden lige.

Det unge mandskab startede godt, de modstod flot SFFs hurtige spil og var dygtige til og holde bolden i egne rækker når de havde den. I første halvleg havde begge hold nogle chancer, størst var dog SFFs. Men med flot målmands spil og et godt organiseret forsvar holdte de værterne fra og score.

I halvlegen Får Novak og Martin Snakket lidt om og blive ved med og tage sig god tid til alle dødbolde mm. samtidig skulle drengene blive ved med og holde den defensive organisation, så skulle vores chancer nok komme.

Drengene får dog en spand vand i hovedet da SFF hurtigt får scoret efter pausen.
Tved kæmper sig tilbage og med lidt held havde de også scoret. Med 10 min. igen får SFF lukket kampen til 2-0 Tved var begyndt og satse lidt og får smidt en dum bold væk inde på midten også gik det stærkt.

Kampens spiller Emil udtaler efter kampen:
Jeg syntes vi kan være stolte af denne indsats selvom vi taber 2-0, vi holder dem fra fadet i store perioder af kampen og med lidt held havde vi stjålet en uafgjort herude. Men SFF er også et rigtig godt hold med 2-3 klasse spillere offensivt, så det er helt fair de vinder. Hvis vi kan holde dette niveau i de resterende kampe, venter der helt sikkert nogle point derude.