Tved: Emil - Fay - Trochman - Novak - Malm - Jones - Anton - Julian - Graadyb - Stefan - Kerem

Uds: Malik, Dyhr og Mads

Man Of The Match: Stefan og Emil (6 stemmer hver)

Søndag eftermigdag tog Tved hjemme imod Kirkeby, værterne var i en lidt svær position med et hårdt program resten af efteråret. Så der var kun en ting der ville tælle på dagen: det var 3 point.

Vi starter godt for 2. kamp i streg, sidder godt på bolden og får spillet den okay rundt. Inden kampen havde vi snakket om og komme ud over vores kanter og få en masse indlæg ind i boksen, der havde drengene måske hørt lidt for godt efter. Den ene bold efter den anden blev sendt i dybden til vores kanter, hvilket vi også får det første mål på. efter de første 15 min går værterne ned i kadence og resten af kampen var ikke specielt seværdig. men 2-0 bliver det også inden halvleg, Novak sparker hjørne og den rammer en kirkeby spiller og går i mål.

I halvlegen får vi snakket om at vi skal tilbage til de dyder vi havde startet med. altså spille bolden noget mere rundt, der var ikke spillet mange sekunder af 2. halvleg da vi så gjorde det stik modsatte igen. 2. halvleg blev en forsvars kamp for værterne, men Kirkeby blev aldrig rigtigt farlige i åbent spil. De havde dog et giftigt frispark som Emil havde fuldstændig styr på. i midten af 2. halvleg får Stefan bolden ude på venstre kanten og i bedste "Novak stil" Sender han den i kassen fra 30-40 meter. 3-0 blev også slutresultatet, først skulle drengene dog lige igennem 10 min hvor Kirkeby lod frustrationerne tale, den ene svinestreg efter den anden og til sidst fik de da også det længe ventede røde kort.

Novak udtaler efter kampen:

Det eneste vi sådan rigtig kan være tilfredse med er de 3 point. Vi starter godt og spiller fodbold de første 15 min, at vi så går helt væk fra det må vi kigge på og evaluere sammen. Vi er egentlig også kyniske nok foran kassen, men det kunne også have været en kamp hvor vi havde vundet større. Til sidst må jeg sige at dommeren taber kampen, havde der været flere minutter tilbage da de får det røde så havde vi nok også fået en skade eller to. God kamp af de to der fik stemmerne: Stefan og Emil. Emil får holdt os inde i kampen og Stefan får lavet et rigtig godt mål, selvom det måske ikke helt var med vilje.