Menu

Skarpe Kerteminde straffede Tved

image
02. juni 2018 kl. 13:30

Kerteminde-Tved 2-0 (3-0)

22'   1-0 Mathias Larsen

30’   2-0 Mathias Larsen

 

Gult: - Thomas Novak (Tved). 4 x ukendt (Kerteminde) 

Rødt: -

 

Dommer: Torben Radoor 

 

Tved: Berry – Andersson, Michael, Torben, Novak – Trommer, Freno, Ricki, Garder – Martin P, Mikkel – Trochmann, Magnus P, Jimmy.

 

Man Of The Match: Ricky

 

Topholdet Kerteminde inviterede på vandet bane i Maj-solen. Noget der var tiltrængt til de hårde baner. Kampen startede meget lige, men kort inde i kampen begyndte Tved at få et lille overtag. Det lugtede af noget godt, men vi var ikke skarpe nok og formåede ikke at udnytte overtaget. Bedst som vi var langt fremme på banen ved en dødbold, så viste Kerteminde første side i fodboldens ABC. Bolden blev ført frem i midten, på det helt rigtige tidspunkt blev den spillet bredt, og en perfekt centrering blev sparket ind uden chance for Berry i målet. Målet kom som et chok, og det chok havde ikke lagt sig inden der stod 2-0. Berry klarede den første afslutning, men desværre var de over riposten, og så havde Kerteminde fordoblet scoren. Den stilling holdt til pausen. 

 

I pausen blev der debut til Magnus P. Den unge kreatør havde vist at æblet ikke var faldet langt fra stammen, og en stolt far kunne se sin søn få debut sammen med ham. Anden halvleg blev en rodet affære, hvor især Kerteminde blev ramt af gule kort. Chancerne forblev halve og tættest på var Garder med to gode forsøg. En flyvende Ricky viste hele holdet hvilken arbejdsindsats der skal til for at blive kampens suverænt bedste spiller. Kerteminde var tæt på et par gange, men Berry holdt os inde i kampen med et par gode redninger. Trochmann blev sendt på top mod slutningen, hvor han skulle true i duelspillet i feltet. Samtidigt blev Jimmy sendt på banen til sin debut, en meget spændende ung spiller, der nok ikke har spillet sin sidste kamp. Mere blev det ikke til, og Kerteminde vandt kampen 2-0. 

                                                                          

Kampens to debutanter Magnus og Jimmy var efter kampen glade for at komme på banen.

“Det var super fedt at komme ind og få debut. Og at vi allerede har fået chancen er fantastisk. Vi håber ikke det er sidste gang vi kan trække Tvedtrøjen over hovedet på førsteholdet.” Sagde de to 17 årige drenge. 


Næste kamp er mod Kirkeby på Tved Stadion. Lørdag den 2. Juni, kl. 15:00

Luk