Menu

Tved møder Sydlangeland i revancheopgør

image Der venter en hård opgave på Bagenkop Stadion fredag aften
02. juni 2017 kl. 09:36
Tved er pt helt fri af nedrykning, men har stadigvæk en vigtig revanche at spille for, idet Sydlangelænderne vandt det omvendte opgør med 2-0 på Tved Stadion.

Tved – Sydlangeland

 

Hej Frederik Strandly! Hvad kan vi forvente os af Tved i kampen mod Sydlangeland?

Det er en lettelse for alle på og omkring holdet, at vi nu har sikret os endnu en sæson i rækken, men vi vil gerne gøre arbejdet færdigt. Så vi vil gå benhårdt efter en sejr. Så direkte adspurgt forventer jeg et topmotiveret Tved-mandskab, der vil går på banen for at vinde...

 

Hvad ved du om Sydlangeland?

Det er et mandskab som har haft det svært – de har været plaget af mange afbud og skader. Jeg ved at vores træner kender dem udemærket og han fortæller, at de aldrig lægger sig ned. De kæmper det bedste de har lært fra første til sidste fløjt. Da vi mødte dem i efteråret synes jeg de havde et fysisk stærkt mandskab, der løb mange ekstra meter for hinanden. Omvendt er de i en forfatning der gør, at vi bør være favoritter i dagens opgør.

 

Hvordan ser truppen ud?

Andersson pådrog sig en knæskade i opgøret mod Tåsinge. Garder er ude, men så småt på vej tilbage. Ellers tænker jeg, at truppen er nogenlunde intakt.

 

Truppen:

Michael Berry
Frederik Strandly
Thomas Novak
Mark Henriksen
Michael Holmskov
Martin Simon Pedersen
Martin Pedersen
Ricki Nguyen
Magnus Trommer
Victor Elnegaard
Lucas Freno
Oliver Elnegaard
Morten Lynghøj
Jonas Rask

 

Hvornår spiller I:

(i aften) Fredag d. 2. juni kl 18:45 – på Sydlangeland (Bagenkop Stadion).

Luk