Menu

Tved´s damer delte øretæver ud!

image
08. september 2017 kl. 22:55
hele 9-1 vandt Tveds damer over Oure
Tveds damer kan bedst, når de står sammen.
Og det gjorde de i sandhed den skønne mandag aften mod Oure.
Hele 9-1 blev det til på hjemmebane. Meget tiltrængt med en hjemmebanesejr, da det efterhånden var længe siden, man sidst havde hentet point hjemme.
9 mål og 7 forskellige målscorere, som stort set alle blev sat ind på langskud.
Skudtræningen må have båret frugt.
1-0 6min. Stine
2-0 14min. Bille
3-0 27min. Knudsen
4-0 36min. Emma
5-0 42min. Lea
6-0 46min. Maiken
-
7-0 47min. Bille
8-0 48min. Heidi
9-0 59min. selvmål (hjørne)
9-1 60min. Oure
62min. Tved brændt straffe
Vi havde på sidelinjen debut til ass. træner Kenneth Fanefjord.
Tved er i de sidste 3 kampe startet rigtig godt og det gjorde vi også i denne kamp.
Et “våben” vil jeg kalde det, da vores modstandere presses langt tilbage på banen og som giver os en del farlige chancer.
Oure havde et meget ungt hold med, de havde masser af fart og boldkundskaber i benene, men formåede ikke at lægge det nødvendige pres på Tvedpigerne.
Vi spiller en rigtig fornuftig kamp hele vejen igennem, holder fokus højt også selvom vi kommer foran med flere mål. Vi står stærkt defensivt og har fremragende returløb. På den offensive side ligger vi hele tiden på lur og er klar til at erobre bolden. Tvedpigerne udnyttede, at Oure-målmanden ofte tog lange ture ud i banen og kunne af flere omgange skyde bolden over hende. Det gav os flere herlige langskudsmål.
Vi ville være ked af, at kalde sejren for sejr på billig baggrund, for det synes vi på ingen måde det var. Vi spillede en god kamp hele vejen igennem mod et Oure hold, som på ingen måde gav op. De havde som sædvanligt en stor flok af tilskuere med, som gav dem gejst, hver gang der blev lavet noget godt, så alt i alt stor ros til tvedpigerne for hele tiden at være fokuseret på det aftalte.
Man of the match: Stine
Trænerne
Kenneth Fanefjord og Morten Lynghøj
Luk