Menu

Årslev gæster Tved

image
Garder
11. oktober 2019 kl. 06:17

Vi fik en stensikker sejr i Rudkøbing og med det i mente overhørte jeg nogle af vores trofaste tilskuere, som var taget den lange vej til Rudkøbing !!
Der var nogle af dem der udbrød, hvor er Rudkøbing dog dårlige!! Og da jeg hørte den udtalelse tænkte jeg, at med sådan en udmelding virker det som om at vores sejre beror på at de andre hold er dårlige og at det ikke er os der er gode. Jeg synes at alle hold er gode, men der er så nogle hold der bedre end andre. Dermed mener jeg, at der er ingen man kan kalde dårlige, for ellers ville de jo ikke spille i den række.
Jeg siger det her med et lille smil, for med sådan en udmelding synes jeg bare at vi negligere vores egen godhed og styrke😊

Vi skal møde Årslev som ikke har haft den helt optimale start , og vi står endnu engang som favoritter. Det skal dig siges at de er nedrykkere fra Fynsserien og det er en kamp vi kan måle os på, om vi er klar til den videre færd opad i rækkerne.

Der er ikke nogen tvivl om at det bliver en svær kamp, da de på ingen måder er dårlige, så hvis vi kan hive vores løbearbejde og hjerte, samt spil frem, tror vi også på at der kommer point på den ellers bugnende konto!!

Kampen bliver spillet på Tved stadion kl 15.30 lørdag

Vel mødt til alle
Vi glæder os!!

Luk