Fodbolden viste sig fra sin værste side da Tved måtte rejse fra Langeland uden point.

image
14. november 2018 kl. 11:52

Rudkøbing-Tved 1-0 (0-0)
93’ 1-0 Mikkel Rønholt

Gult: - Emil Schou, Jesper Madsen, Christoffer Lyder (Rudkøbing). Ricki Nguyen (Tved)
Rødt: - Magnus Bæl (Rudkøbing)
Dommer: Benno Bang

Man of match: Mark Henriksen

Tved: Berry – Silas, Michael, Mark, Andersson – Trommer, Magnus, Ricki, Oliver – Victor, Freno – Mikkel, Garder, Strandly.

Dagens opgør var der set frem til, og i det smukke løvsommervejr var et talstærkt publikum mødt frem. De fik dog ikke et brag at se se. Det var to hold med respekt for hinanden, og det bar kampen præg af. Ingen af holdene kom frem til det store på den sidste tredjedel af banen. Det blev farligst når opgøret bød på dødbolde.

Anden halvleg blev en gentagelse af første halvleg. Og selv om begge hold havde folk ude og pause med gule kort, så blev affæren ikke åbnet op. Dog var Magnus tæt på at liste et langskud ind, og Mikkel opfangede en tilfældig bold på kanten af feltet, men ramte ikke bolden hårdt nok. Tveds farligste forsøg blev dog sendt afsted af Victor. Et frispark var meget tæt på at nå inden for rammen, og så havde rudkøbings målmand været chanceløs. I det 93 minut ramte et kæmpe chok Tvedlejren. Et frispark blev sent afsted, og helt nede ved stolpen klarede Berry flot at hente den, desværre var Rudkøbing over riposten, og så kunne de juble over 1-0 målet. Flere mål blev det ikke, i det dramatiske, men langt fra seværdige lokalopgør.

Tveds assistent Andy Jørgensen udtalte efter kampen: “Vi er utroligt skuffet over vi ikke får point med i dag. På en dag hvor begge hold intet skaber, så havde 0-0 fair. Vi kan dog på ingen måde være tilfredse med at levere det vi gør i dag, og det skal ændres til næste kamp mod Langeskov”.

Næste kamp er mod Langeskov på Langeskov stadion fredag den 26. Oktober, kl. 18.45.