Menu

Målløs affære mod ØB

image
11. september 2018 kl. 11:54


Tved - ØB 0-0

Gult: - Ricki Nguyen
Rødt: -

Dommere: - Hans Henrik Høite Hansen, Martin Svensmark, Mevludin Meka Bucan.

Tved opstilling: - Berry - Jimmy, Michael, Mark, Torben - Ricki, Magnus P, Bastian, Oliver - Victor, Martin P

Man of the match: - Jimmy Peter Do Huynh

Det var et formstærkt ØB mandsskab der drog til Tved lørdag eftermiddag, med en foreløbig sæson på fire sejre blot et enkelt nederlag. ØB var med imponerende 17 scorede mål på 5 kampe, det mest scorende hold i rækken og forventninger fra flere, heriblandt kommende 500 kamps jubilar Torben P, om en målrig kamp skulle ikke blive en realitet.

1. Halveg var en bølgende affære med en ligelig fordeling af boldbesiddelse, hvor 2 bundsolide forsvarskæder sørgede for at det ikke på noget tidspunkt blev rigtig målfarligt. Særligt unge Jimmy fra Tved, der startede på bakken, viste sig fra sin bedste side med et stort løbearbejde og sikkerhed i både defensive og offensive situationer.

Efter pausen kom ØB længere frem på banen, da de skifter fra 4 til 3-mands forsvar, det gav dem en stor chance i 46 min men Berry får en hånd på bolden og slår den til hjørnespark, og da den vigtige defensive midtbanespiller Ricki løber ind i et gult kort, kommer Tved forsvar for alvor på prøve. De formår at holde skansen indtil ØB i 80. min. Bliver tilkendt et straffespark. Men heller ikke her skulle åbningsmålet falde, da Tved’s keeper Berry, på heroisk vis afværger straffesparket. ØB får også et kontra angreb med 2 mod 1, men Mark Henriksen og Berry i målet får afværet angrebet med et solidt indgreb.
I de døende minuter af kampen får ØB et hjørnespark. Bolden havner på kanten af feltet i fødderne på en ØB spiller som afslutter på kassen, da bolden bliver sparket i jorden og hopper oppe i luften, får en ØB spiller akurat hættet bolden over Berry på tæt hold, men en flyvende Jimmy havde læst situation og stod på stegen og med et fantastisk hop får han afværet bolden i sidste sekund.

En regnfuld anden halveg fløjtes af uden mål. 0-0 i et defensivt opgør.


Banens bedste Jimmy Do udtaler efter kampen:

”Selvom vi havde chancerne for at tage alle tre point, så tror jeg vi skal være tilfredse med det ene. ØB er et godt offensivt hold med mange dygtige individualister og vi skal være glade for vi kunne holde dem fra at score. Hvis forsvaret kan stå lige så skarpt som i dag, så tror jeg der er mange point i vente for os.”

Næste kamp er ude mod Chang på Chang Arena, lørdag den 15. september kl. 15.30

Luk