Menu

målløs opgør da Ringede gæstede Tved Stadion

image
13. oktober 2018 kl. 11:35

Tved- Ringe0-0 (0-0)

Gult: - ukendt x 2 (Ringe)
Rødt: -
Dommer: Simon Rasmussen 

Man of match: Michael Berry 

Tved: Berry – Silas, Michael, Mark, Andersson – Trommer, Magnus, Ricki, Oliver – Victor, Mikkel – Bastian, K. Freno, Torben.

Dagens kamp mod Ringe var på forhånd set frem til med spænding. Vi har ofte haft tætte opgør mod dem, og dette var ikke anderledes. Vi startede som lyn og torden, og efter 30 sekunder har vi en stor mulighed. Victor modtager bolden på kanten af feltet, og afsluttet resolut med venstrebenet. Desværre hev Ringes målmand en stor redning op, og stillingen var stadig 0-0. Vi fortsatte de gode takter, og Mikkel havde to rigtigt gode forsøg. Desværre blev de blokeret i sidste øjeblik. Det gjorde at Ringe kom bedre med mod slutningen, dog uden at komme frem til det store. 

Anden halvleg stod der Ringe på tingene og de begyndte at komme mere frem på banen. Det var tydeligt at de gerne ville have en fysisk kamp, og det fik initiativet over til deres fordel. 3 store chancer blev det til, og især på den ene hiver Berry en fantastisk redning op. Den var kampafgørnede, og gjorde af vi på trods af en slutspurt måtte høre dommeres fløjte og se kampen slutte 0-0. 

Målmandstræner Morten Johansen udtalte efter kampen: “Til trods for vi ikke får de tre point, er det fantastisk at se vi holder nullet endnu en gang. Jeg er meget tilfreds med både Berry og Emil der udgør en fantastisk Keeperduo i Tved. Hvis jeg skal løfte lidt af sløret for målmændenes succes, så er det at vi i år er gået all in på udstyr til træning”.

Næste kamp er mod Rudkøbing på Fynske Bank Arena på lørdag den 13. Oktober, kl. 15:00.

Luk