Menu

Serie 1 tager imod SFF

image
Garder
27. september 2019 kl. 14:19

Man kan mærke når man kommer på stadion, at der er en anden stemning som der ikke har været i flere år. Det er en stemning som emmer af forhåbning og positive tanker fordi vi ligger i den ende af tabellen som vi nu gør. Det har givet en helt anden tro fra lægterne og det kan altså tydeligt mærkes.

Spillerne har i den grad taget det til sig og er begyndt at vænne sig til at vi ikke kun spiller om point for at blive i rækken, men om point for at blive i toppen!!  Det skal så også siges at vi arbejder stadig utroligt meget på det mentale, for mange kampe kan vindes på at bruge hovedet rigtigt og med den rette indstilling i hver eneste kamp!

Efter vores fremragende kamp mod søhus stige, hvor mange af tingene og indstillingen lykkedes tager vi imod SFF som også ligger i toppen.
Der skal vi være helt oppe for at få de nødvendige point, for de kommer med selvtillid og har intet at tabe, da vi helt klart står som favoritter, hvilket vi vil gøre i de fleste kampe. Men hvis indstilling og hovedet er med os, tror vi  på endnu en sejr til de blå

Kampen starter kl 11.00 på søndag på Tved stadion

Vel mødt😊

Taesoo

Luk