Menu

Serie 2 delte med Tårup 2

image
05. september 2018 kl. 14:10

Tveds serie 2 tog hjemme imod tårups 2.hold lørdag eftermiddag. Kampen endte 3-3 efter en flot kamp af hjemmeholdet.
Novak giver her sit syn på kampen:
Jeg syntes vi startede godt ud og får presset tårup godt tilbage på banen. Vi kommer da også foran på mål af kerem, efter et rigtig flot opspil. Herefter bølgede det lidt frem og tilbage, indtil tårup får et meget tvivlsomt straffespark. Det fik de omsat til mål og ved pausen stod den 1-1.

2.halvleg blev en krig for os da vi i to omgange måtte spille i undertal, men drengene kæmpede rigtig flot hele vejen igennem og får da også scoret 2 flotte mål. Desværre måtte vi gå fra banen med et enkelt point da tårup får scoret efter 98 min spil.

Jeg syntes drengene havde fortjent mere efter sådan en kamp. Vi får spillet rigtig flot fodbold, står godt på banen og kæmper røven ud af bukserne. Desværre var der en der ville det anderledes. Men vi må op på hesten igen og videre, der er mange ting vi kan tage med fra denne kamp