Tved opstilling: - Emil - Rosgaer - Standly - Novak - Weber - Julian - Jones - Kerem - Graadyb - Mikkel - Freno

Bænk - Dyhr - Malm - Stefan.

Man of the match: - Mikkel.

Tveds serie 2 hold mødte Søndag Fc Broby hjemme på Tved stadion.

Kampen startede afvendtende for begge hold, men efter små 30 min. kom Tved på 1-0 på mål af Mikkel Rudbech.
herefter bølgede kampen lidt frem og tilbage indtil Mikkel igen var på spil og fik et straffespark. Det blev flot eksekveret af Julian også var Tved på 2-0.

I halvlegen får Tved mandskabet snakket om at få flyttet bolden mere rundt, så vi ville få broby drengene ud og løbe noget mere og få skabt nogle chancer på denne måde. det lykkedes til tider og se godt spil fra de blå af, og de fik da også scoret hurtigt til 3-0 endnu en gang var Mikkel på spil. Efter 3-0 scoringen falder Tved en smule i kadence og lader Broby få for meget af spillet, det udnytter de og scorer til 3-1 hvorefter drengene vågner op igen og scorer til hurtige mål til 4 og 5-1. målscorerne var Mikkel igen og Stefan. det gav Broby dødstødet og herefter ville begge hold egentlig bare have tiden til og gå. Lidt dramatik skulle der også til, Kerem får lavet et lidt uheldigt frispark midt på banen, hvorefter modstanderen tænder af og får brokket sig til et rødt kort, Kerem kunne nøjes med det gule. til sidst får tved drengene også scoret til 6-1, hvilket også blev slutresultatet.

Anfører på dagen, Jonas Jakobsen udtaler efter kampen:

Jeg syntes resultatet var helt fair, vi får spillet Broby helt rigtigt, med mange bolde ud på kanterne også står vi super godt nede i defensiven. Der var lige en periode i 2. halvleg hvor vi går ned i kadence, det skal vi have arbejdet med. Ellers Syntes jeg at alt  gik op i en højere enhed idag og drengene ville bare vinde. Så det er en af de dage hvor det bare er sjovt og spille.

Næste kamp for 2.holdet er søndag hvor de drager til Marstal.