Gult: - ukendt  (Thurø) Troch (Tved) Julian (Tved)

Tved: Emil – Jimmy, Troch, Lars Weber, Novak – Jones, Julian, Bastian, Graadyb , Kerem og Martin P
 uds: Malm, Fay og Stefan.

Tveds 2. hold Havde lørdag besøg af Thurø som kom ubesejret gennem hele sæsonen.

Thurø startede godt ud med og have meget boldbesiddelse hvilket de havde de meste af halvegen. Dog skabte de ikke store, kun når vi selv lavede nogle dumme fejl. En dum fejl skulle der også til, Trochmann får ikke helt ramt en medspiller også fik Simon Basler bolden. Resolut trykkede han på aftrækkeren og skød bolden op i nærmeste målhjørne.
Værterne fortsatte med og stå kompakt og køre på omstillinger, det blev da også til et par stykker men den sidste skarphed manglede. 1 minut før tid får vi et frispark i venstre side. Jonas ligger den godt indover og Martin P får afsluttet Målmanden redder den første, men kan ikke gøre noget 2.gang. 1-1 var også stillingen ved halvleg.

I pausen får Drengene snakket om at vi skal skubbe bedre og mere op, så vi får lagt pres på boldholder. vi skulle bare blive ved så lå der helt sikkert noget og ventede. Drengene gjorde dette til UG, Vi kommer godt ud og får irriteret Thurø til og lave fejl. efter 59 min. Får Tved hjørnespark, Novak sparker meget tæt under mål, men målmanden får den viftet ud til endnu et hjørnespark. 2. gang han sparker ryger den direkte i mål med lidt hjælp fra Thurø målmanden. 2-1 til Tved, og drengene begyndte virkelig og tro på det nu. Efterfølgende trykkede Thurø på og Tved blev ramt af et gult kort til Troch. Thurø overtog alt og havde to skud på overliggeren lige efter hinanden men Tved fik afværget situationen, faktisk blev den "befrier" sendt afsted til martin som satte en kontra igang som Stefan flot får scoret på. Herefter får Julian gult kort hvilket efterlader Tved 9-11. Thurø får da også scoret til 3-2. Tved blev ved med og kæmpe alt hvad de havde lært og da dommerens fløjte lyder for sidste gang bryder de alle ud i jubel.

Vikarierende Ass. træner Andy Jørgensen udtaler efter kampen:

Jeg syntes egentlig vi har godt styr på dem, de er kun farlige når vi ikke står rigtigt eller laver personlige fejl. Godt mål af Simon Basler må man sige, der var ikke meget og gøre for Emil. Jeg syntes dog vi får gjort det lidt for spændende til sidst. Julian og Troch ville lige give Thurø en chance da de begge modtog et gult kort. men drengene fightede sig flot igennem det. Stort tillykke til drengene, de havde fortjent sejren efter sådan en kamp.

Serie 2 spiller sidste kamp i dette efterår på søndag den 4/11 kl. 11 i Stenstrup.