image Serie 2 tog imod Marstal
05. maj 2019 kl. 18:34

Tved BK 1-1 Marstal

Tved tog søndag imod Marstal, i hvad der viste sig at blive en tæt affære.

Tved var klar til at tage revance fra efteråret, hvor man, på en højhellig søndag, havde taget den lange tur til Ærø, blot for at vende hjem om aftenen med et 2-0 nederlag i bagagen. Oplevelsen sad stadig i kroppen på drengene fra Tved, som fra starten af kampen i dag, gjorde hvad de kunne for at sætte deres præg på begivenhederne. Det blev dog hurtigt tydeligt, at der blev tale om mere end en walk-over, da Marstal havde styrket truppen markant siden sidste møde. Om det var grundet tilfældigheder, eller om de var bekymrede for en eventuel afklapser på Tved Stadion kan vi kun gisne om, men det var et rutineret og stærkt Marstal-mandskab som mødte op til kamp. Også Tved havde hevet forstærkninger ind, hvor Casanova-profilen Uffe Brandts indlemmelse i truppen vakte glæde på stadion. Ellers lignede det meget det Tved-hold som i sidste kamp tog 3 point med hjem fra Broby. Der var genvalg til Michael Berry i målet, og det skulle vise sig at være en velsignelse, men mere om det senere.

Første halvleg viste sig at være en taktisk affære, hvor held og dødbolde viste sig at være afgørende. Tved havde mange store chancer, inklusiv et flot hovedstød på stolpen af formstærke Albert Gunnarson, som endnu en gang viste sig farlig med hovedet. Det skulle dog blive Marstal som først kom på måltavlen ved et heldigt tilfælde. Bolden bliver slået ind i Tvedfeltet og efter en usandsynlig række af begivenheder kan hjemvendte Michael Berry tage bolden ud af eget net. Tved må gå til pause bagud 0-1.

Anden halvleg startede som første. Begge hold kæmpede bragt, men desværre tog Marstal langsomt initiativet. De sad på meget af boldbesiddelsen, og da spillende træner Thomas Novak Jensen fik, hvad der af nogen betegnes som værende et dumt gult kort, så det rigtig skidt ud. Heldigvis for Tved trådte holdet i karakter, og Tommy Nguyen får på flot vis tilkæmpet sig et frispark uden for feltet. Holdets viceanfører, og agerende anfører, Jonas "Juninho Pernambucano" Jakobsen, træder flot til bolden og triller den i rutineret i det lange hjørne. Marstals målmand når ikke at justerer til det langsomme tempo, og må se sig slået af kampens detalje. 1-1.

Fra udligning og til kampens afslutning stod der Marstal på det hele. Det er i modgang at helte skabes, og var han det ikke før, så har Michael "Esben" Berry, efter denne præstation, skrevet sig ind i historiebøgerne. Ikke mindre end tre redninger på målstregen, og det var tydeligt at se fortvivlelsen stråle ud af Marstal spillerne, som simpelthen ikke kunne finde en vej forbi Tveds egen sprællemand. Kampen endte fortjent 1-1, og Tved har nu 7 point ned til stregen.

Der var ingen tvivl om kampens spiller. Det blev, med 11 stemmer, Michael "Esben" Berry. Flot.