Menu

Serie 2 vandt over Højby

image
03. oktober 2018 kl. 08:47

Tved-Højby 4-0

 

 

Gult: - 

Rødt: -

 

Dommer: Martin Svensmark

 

Tved: Emil - Mads - Trochman - Rosager - Woling - Jones - Novak - Dyhr - Gaarder - Stefan - Lars Bjrøn

Uds: Fay, Mikkel og Kerem. 

 

Man Of The Match: Lars Bjørn (12 stemmer)


Tveds serie 2 hold mødte lørdag eftermigdag Højby, hjemme på Tved stadion.
Kampen startede bedst for gæsterne, som spillede bolden godt rundt om Tved spillerne. Hjemmeholdet havde svært ved og få det til og fungere, og det udnyttede højby dog uden og score. Efter en lille halv time fik gæsterne et Straffespark som Emil flot redder, hvorefter kampen ændrer sig. Tved holdet vågnede op og overtog meget af spillet. Værterne kom også foran efter en dødbold som kommer på tværs i feltet hvor Lars Bjørn ingen problemer har med og sætte den ind.

I 2. halvleg giver Højby mere eller mindre op, hvilket skaber en total Tved dominans. Lars Bjørn får dog scoret hattrick og Stefan Får lavet et mål også.
Men det burde have blevet til en langt større sejr end det egentlig gjorde.

Thomas Novak udtaler efter kampen:

Jeg er lidt irriteret over vi starter skidt i hver kamp. Det er som om vi lige skal bruge de første 30 min til og komme igang, men det må vi arbejde videre med. Meget flot af Emil og nappe endnu et straffe, det var det andet han piller i denne sæson. Når det så er sagt, så syntes jeg drengene spiller en godkendt kamp. Dog er vi ikke skarpe nok offensivt, men er fortrøstningsfuld når vi kommer frem til så meget som vi gør. Jeg syntes også At Woling spiller en rigtig god kamp sammen med resten af forsvaret, hvilket er en af grundene til vi holder nullet for første gang i denne sæson. 

En stor tak til Lars Bjørn Som ville hjælpe på dagen det er nok ikke hans sidste kamp, siger en glad Cheftræner.

Luk