Menu

Zlatan med sit mål Nr. 500 i karrieren. Men kongen af Tved fik både sejr og scoring i sin kamp Nr. 500 for Tveds førstehold

image
18. september 2018 kl. 13:38

Chang-Tved 0-4 (0-2)

16’   0-1 Torben Pedersen

42’   0-2 Martin Pedersen

46’   0-3 Martin Pedersen

63’   0-4 Martin Pedersen

Gult: -

Rødt: -

Dommer: Mevludin Bucan

Tved: Berry – Torben, Michael, Mark, Jimmy – Oliver, Magnus P, Ricki, Bastian – Martin P, Victor – Andersson, Trommer, Silas.

Man Of The Match. Martin P

Scenen var sat, og selv om drengene fra Tved ikke ville udtale sig om at kampen var noget særligt, så kunne vi ikke komme udenom at 500 kampe for førsteholdet er en unik bedrift.

Kampen blev fløjtet i gang og det var et kontrolleret udehold der kom bedst fra start.
Vi for bolden godt spillet rundt i starten af kampen, og kommer godt frem på banen mod et godt kæmpende Chang mandskab. Efter 16 min kommer vi foran 1-0 efter et hjørnespark fra Bastian. Bolden når frem til bagerste stolpe hvor ingen andre end Torben P dukkede op og headede bolden i mål til stor jubel for de mange fremmødte Tved supportere. Målet gav blod på tanden til mere, men spillet flød ikke rigtigt. Dog var kampen stadig i kontrol, og Berry i målet samt 4 back kæden og stærkt spillende Ricki havde styr på changspillerne. Dog kom 2-0 målet efter en genial aflevering fra Magnus P, hvor han fandt Martin, som sikkert scorede til 2-0.

Anden halvleg startede som første halvleg sluttede med en scoring fra Martin. Denne gang stod der Ricki på hele forarbejdet. Han satte speed på, og satte alt og alle af, serverede så bolden på tværs til Martin som sikkert satte bolden ind til 3-0. Derfra var det ikke kønt, men kampen var reelt afgjort, og da Martin scorede sit 3 mål og skød sig op på 9 mål i 7 kampe, så kunne sejren cruises færdig. En fortjent sejr.

Seniorformand Peter Slifsgaard udtalte efter kampen.

“Jeg er utroligt tilfreds med sejren i dag. At se Torben P score i sin kamp nr. 500 er en fantastisk ting. Jeg har personligt set alle de 499 forgående, og kan bekræfte at det er første gang at han scorer med hovedet. Når man har øvet sig 499 gange, så måtte det jo komme en dag” slutter en smilende Slifsgaard.

Næste kamp er mod Broby på Tved Stadion. Torsdag den 20. September, kl. 17:45